Produsul a fost adaugat in lista de favorite
Vezi lista

Jucarii din lemn ieftine: ar trebui sa te feresti de asemenea oferte?

De cele mai multe ori, prețul este definitoriu pentru calitatea unui produs, iar această regulă se aplică și la articolele pentru copii. Așadar, la o primă vedere, oferta de jucării din lemn ieftine este privită cu reticență de către părinți, dar această reticență nu este întotdeauna justificată. Există jucării la prețuri accesibile care pot îndeplini un rol educativ extraordinar, fiind în același timp și sigure.

Majoritatea părinților asimilează prețul scăzut cu o calitate îndoielnică a produsului. Când se gândesc la calitate, părinții iau în considerare aspectele care ar putea periclita siguranța jocului copiilor lor. În ceea ce privește jucăriile din lemn, cele mai frecvente probleme sunt o prelucrarenecorespunzătoare a lemnului care ar putea duce la desprinderea ușoară de așchii din jucării. Acest pericol este valabil indiferent de vârstă, dar copii mai mici, care au tendința de a băga totul în gură sunt mai expuși. Un cub de lemn prelucrat necorespunzător, băgat în gură de un copil poate provoca un accident destul de grav. De aceea, în momentul achiziției unei jucării, o verificare atentă este esențială. De obicei, prelucrarea defectuoasă poate fi sesizată cu ochiul liber deoarece așchiile se desprind cu ușurință din blocul jucăriei.

O altă problemă este vopseaua cu care sunt tratate. Compușii chimici ai vopselelor pot fi periculoși pentru sănătatea celor mici. De obicei, vopselele și lacurile care pot prezenta un pericol pentru sănătatea copilului aplicate pe jucărie, păstrează un miros chimic perioade îndelungate de timp, așa că părinții pot constata imediat dacă o jucărie prezintă un risc potențial.

Aceste probleme pot apărea la jucării indiferent de prețul de vânzare. De aceea, furnizorul este foarte important. Chiar dacă prețul jucăriilor vă ridică semne de întrebare în ceea ce privește calitatea, contactați furnizorul și cereți mai multe detalii despre articolele pe care le cumpărați pentru copilul dumneavoastră.

La IQ Bebe vă invităm în magazinul nostru din Brașov pentru a ne testa produsele și pentru a vă convinge de calitatea lor. Pentru comenzile online, suntem bucuroși să oferim toate lămuririle de care părinții au nevoie pentru a le oferi copiilor un mediu de joacă plăcut și educativ. Ne sunt foarte dragi prichindeii, de aceea suntem foarte atenți la ce jucării le oferim.

Contacteaza-ne

Momentan nu suntem online. Dar tu ne poti lasa un mesaj si o sa iti raspundem, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0