Dragii noștri, ne place să fim alături de voi online, dar ne străduim să fim cât mai prezenți și offline, pentru că ne dorim să aveți un contact direct cu produsele noastre să le testați și să constatați beneficiile educative pe care le pot avea asupra copilului, spre deosebire de jucăriile convenționale, din plastic. De aceea, mămici, tătici și bunici din Brașov, vă așteptăm în fiecare zi, de luni dimineața, până duminică pe înserat la magazinul nostru din Galeriile Comerciale Carrefour.

De ce să ne faceți o vizită? Ei bine, în primul rând pentru a vă familiariza copiii cu jucăriile din lemn, pentru a-i determina să se întoarcă laabordarea tradițională a jocului copilăriei, acel joc care dezvoltă, stimulează imaginația determinând copilul să dea viață jucăriei să o transforme după bunul plac, indiferent de ceea ce reprezintă. Suntem adepții acestui mod de joacă deoarece ne amintește ce vremurile frumoase ale copilăriei când, în vacanțele de vară petrecute în curtea bunicii, pe un căluț de lemn conduceam armate către victorie, salvam prințese, luptam cu zmei sau cu o tamburină dădeam concerte imaginându-ne pe cele mai mari scene, bucurând mii de fani care aplaudă frenetic.

Magazinul nostru este, prin definiție, o „oază a copilăriei” care îi atrage acum pe cei mici cu altfel de jocuri și jucării, iar părinților le trezește amintiri de pe vremurile în care jocul, joaca și jucăriile erau singurele lor griji. Aici, la noi, printre jucării, copiii și părinți se pot distra în voie, pot să testeze toate jucăriile, le pot testa calitatea și ne pot face sugestii în legătură cu ceea ce și-ar dori să vadă pe rafturile noastre virtuale de peiqbebe.ro sau pe cele fizice din Galeriile Comerciale Carrefour.

IQ Bebe a fost creat de dragul celor mici, pentru a avea o alternativă la jucăriile din materiale plastice. Suntem la rândul nostru părinți și „ardem de nerăbdare” să vedem ce noi utilizări îi vor da năzdrăvanii noștri unui calut din lemn, de exemplu. Piticul tău ce ar face cu un calut din lemn?