Produsul a fost adaugat in lista de favorite
Vezi lista

DESPRE NOI

Iqbebe.ro a fost creat din dragoste pentru copii si pentru jucariile din lemn. Produsele noastre sunt realizate de catre firma Gollnest & Kiessel KG si sunt fabricate din materiale 100% naturale, colorate in culori ecologice pe baza de apa si verificate in Institute Independente pentru testarea sigurantei copilului.

Designul jucariilor, finisajele si materialele naturale folosite vor asigura ore indelungate de joaca si distractie pentru cei mici si fara griji pentru parinti. Gama noastra de jucarii se adreseaza categoriilor de varsta cuprinse intre 0+ si 7 ani, aici regasindu-se jucarii motrice, jucarii logice si educative. Jucariile din gama Heimess se adreseaza in special bebelusilor. Multitudinea de inele, margelute si figurine ofera o explozie de culori si texturi care ii vor ajuta pe cei mici la dezvoltarea senzoriala, dezvoltarea motrica si a capacitatilor de coordonare.

Jucariile Goki ofera o paleta variata de jocuri si jucarii motrice, complexe si educative. De la turnuri de construit in culori natur, pana la papusi in haine viu colorate, aceste jucarii tintesc spre o dezvoltare complexa a inteligentei si creativitatii copilului.

La Iqbebe.ro suntem parinti, asa ca stim ce este important atunci cand alegem jucarii pentru copil, si la fel ca tine credem in magia de a invata prin joc si importanta de a stimula mintea iscoditoare a celor mici.

Contacteaza-ne

Momentan nu suntem online. Dar tu ne poti lasa un mesaj si o sa iti raspundem, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0