Produsul a fost adaugat in lista de favorite
Vezi lista

Comanda online

Alegerea produselor

Alegerea produselor se face usor, folosind caseta de cautare sau navigand prin categoriile de produse din meniul de sus. Pentru a gasi mai usor ce va intereseaza, va puteti folosi de filtrele din stanga.

Puteti vedea detaliile produsului dorit, apasand butonul Detalii si il puteti adauga in cosul Dvs. de produse, apasand butonul Adauga in cos.

In pagina de detalii a produsului, puteti selecta cantitatea dorita, precum si anumite proprietati ale produsului (acolo unde este cazul).

Puteti vedea in orice moment continutul cosului Dvs. de cumparaturi, in caseta Cos din dreapta siteului.

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi poate fi vazut si apasand pe butonul Cos din caseta Cos din dreapta siteului.

Din pagina de Cos puteti mari sau micsora numarul de bucati din produs sau puteti sterge anumite produse.

Dupa ce ati facut modificarile, puteti continua sa cumparati apasand butonul Continua cumparaturile, sau puteti finaliza comanda, apasand butonul Continua.

Finalizarea comenzii

Pentru finalizarea comenzii nu este obligatoriu sa va faceti cont; in acest caz folositi butonul Comanda fara cont. Daca alegeti sa va faceti cont, puteti beneficia de avantajele utilizatorilor inregistrati (de ex. nu mai trebuie sa completati toate datele la fiecare comanda).

Intotdeauna dupa efectuarea unei comenzi, veti primi un email de confirmare a acesteia, in maxim 1-2 minute (va rugam sa verificati si directorul Bulk sau Spam). Daca nu ati primit emailul de confirmare, inseamna ca s-a strecurat o eroare la inregistrarea comenzii, caz in care va rugam sa ne contactati.

 

Comanda prin email

 Puteti face comanda si direct prin email, la vanzari@iqbebe.ro, sau folosind pagina de contact. Va rugam ca in mesaj sa specificati urmatoarele date:

– Nume si prenume

– Adresa completa unde doriti sa fie livrate produsele: strada, numar, bloc, scara, apartament, oras si judet

– Numarul de telefon la care puteti fi contactat pentru livrare

– Produsele pe care le doriti si cate bucati din fiecare

 

Cum platesc?

Modalitatile de plata disponibile in acest moment sunt:
1) plata in avans prin ordin de plata: Operatorii www.iqbebe.ro vor genera factura proforma ce va fi transmisa pe e-mail; in baza acestei facturi dvs. veti putea face ordinul de plata(OP). Dupa incasarea ordinului de plata, produsele vor fi expediate. Daca doriti plata prin OP va rugam sa ne contactati direct prin e-mail sau telefon.
2) Ramburs: plata se va realiza la destinatie

Contacteaza-ne

Momentan nu suntem online. Dar tu ne poti lasa un mesaj si o sa iti raspundem, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0