Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal

SC ARISAL TOYS CONCEPT SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal Impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii, fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza). Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;

Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori sunt inregistrate permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date;

La intervale de timp (3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;

Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi (BitDefender).

Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).

Stimati Clienti,

pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, trebuie sa va exprimati acordul ca, SC ARISAL TOYS CONCEPT S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004 .

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC ARISAL TOYS CONCEPT SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile Dvs.in sistemul comertului on-line, informare Dvs.in legatura cu promotile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert on-line, repsectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achiztiona produse on-line.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Str. Maciesului nr. 1, Bl. A20, Sc. B, Ap. 3, Brasov, jud. Brasov, sau la adresa de e-mail: office@iqbebe.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 Observatie: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale �n scopuri de marketing direct.

In ce fel poate utiliza SC ARISAL TOYS CONCEPT SRL aceste informatii personale?

Informatiile despre Dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor SC ARISAL TOYS CONCEPT SRL, cum ar fi:

1. Procesarea comenzilor sau cererilor Dvs in legatura cu produsele;

2. Facturare;

3. Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de Dvs;

4. Contactarea Dvs. (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse, oferte speciale, nouati care credem ca ar putea fi de interes pentru Dvs. (in afara de cazul in care ai facut o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);

5. Inregistrarea informatiilor despre Dvs. in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare.

Transmiterea informatiilor catre terti:

S.C. ARISAL TOYS CONCEPT SRL poate transmite catre terti doar datele Dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul.

Confidentialitate

Cont Client:

SC ARISAL TOYS CONCEPT SRL, prin IQBEBE.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Datele cu care va inscrieti in contul Dvs. de client, sunt utilizate strict in scopul comercial pentru care s-a facut inregistrarea datelor, adica: facturarea si livrarea produselor comandate de Dvs. in magazinul on-line IQBEBE.ro.